VR Experience Event

Aantal:

799,95

1 dag 

excl. BTW

967,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
>
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
tot 50
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Alles word voor u klaar gezet
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1200w (220 voor chargers)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie word begeleiden door een ervare VR Guru's.

Omschrijving

VR Experience Intro - Inclusief vervoer - Op- en  Afbouw - op uw locatie.

De VR experience word begeleid door ervaren Virtuele helden! Geldend als introductie an de wondere wereld van VR gaming en ervaringen! Het evenement word volledig ondersteund. Je gasten krijgen korte uitleg en ondersteuning tijdens het spelen van een groot aanbod aan games.

Word de beste schutter in Spaaaaaace, met Space Pirate Trainer. Vecht je weg door een horde van zombies, en haal de laatste kans op evacuatie! In Arizona Sunshine. Beleef een unieke ritme game die je uithoudingsvermogen test, met echte lightsabers! In Beat Saber!

In het pakket zitten 10 VR sets. Brillen en controllers. 2 Virtuele helden en benodigdheden om het event Corona Proof te hosten! 2 uur lang worden tot 50 gasten voorzien van een begeleide VR ervaring.

Onze collega's van het VR Café stellen vooraf samen met u een passend programma voor uw evenement. Als aanvulling op sport- en spel dagen, bedrijfsuitjes of kinderfeesten.

Wat heb je zelf nodig? 10 speel velden vanaf 1,5m² is gewenst!


Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Een beoordeling toevoegen