Voetbaldart Groot

Aantal:

119,95

1 dag 

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbaldart Groot
>
  • Voetbaldart Groot
  • Voetbaldart Groot
  • Voetbaldart Groot
  • Voetbaldart Groot
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2,0 x 4,5 x 3,0m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 0,5m³
Op-/ afbouw advies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleiding Begeleiding
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Voetbaldart Groot 4,5m

Hou jij van darten maar ook van voetbal? Dan hebben wij hier de perfecte oplossing voor jou! Huur nu bij Gaaf! verhuur dit geweldige opblaasbare Voetbal dart groot van maar liefts 4,5 meter. Hoe het werkt? De bal schiet je op het dartboard, door de punten die erop staan weet je hoeveel punten je hebt gescoord, Wie uitleindelijk de meeste punten scoort is de grote winnaar! Dus waar wacht je nog op? 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

59,95

excl. BTW

72,54

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen