Vloeren en Lopers

Organiseer je een evenement waarbij de gasten een speciale entree moeten betreden? Kijk dan eens naar onze gekleurde lopers. De "rode" lopen is natuurlijk de meest populaire variant. Een rode loper geeft je feest of evenement een gevoel van exlcusiviteit. Bij Gaaf! verhuur zijn de gekleurde lopers goed van kwaliteit en voor een goede prijs te verkrijgen. Uiteraad zijn de gekleurde lopers ook te verkrijgen in combinatie met de speciale paaltjes met koord. Heb je nog meer partyartikelen nodig? Neem dan snel een kijkje bij de rest van ons assortiment.

Partytent Vloer Kunststof per m2
Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
1 dag
4,13
excl. BTW
1 dag
5,00
incl. BTW
Houten Vlondervloer per m² (Min. afname 100m2)
Afmetingen DxBxH
2,0 x 0,5 x 0,0
1 dag
6,20
excl. BTW
1 dag
7,50
incl. BTW
Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw
Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
1 dag
6,20
excl. BTW
1 dag
7,50
incl. BTW
Houten Vlondervloer per m² met Opbouw
Afmetingen DxBxH
2,0 x 0,5 x 0,0m
1 dag
8,26
excl. BTW
1 dag
9,99
incl. BTW

Gekleurde lopers te huur bij Gaaf! verhuur

Rode lopers, gekleurde lopers, feestverlichting, feestpoppen, springkussens of iets anders wat jouw evenement compleet maakt. Wij bij Gaaf! verhuur hebben alles in het assoritment om elk feest of evenement tot een groot succes te maken. Een exclusief feest, bruidsfeest, babyborrel of een communie? Bij elk soort evenement verhuren wij de geschikte artikelen. 

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.