Verloopkabel 380V 16A Naar 32A

Aantal:

4,95

1 dag 

excl. BTW

5,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Verloopkabel 380V 16A Naar 32A
>
  • Verloopkabel 380V 16A Naar 32A
<

Omschrijving

Verloopkabel 380V 16Amp naar 32Amp

Deze verloopkabel zorgt er voor dat je de aangeleverde 16Amp stroomaansluiting omzt naar uitgaande 32Amp aansluiting. Let goed op dat je over de juiste aansluitingen beschikt voor 16Amp aanvoer en 32Amp uitvoer. LET OP! het vermogen wordt dus niet vergroot. Houdt in je capaciteit dus rekening met de aangevoerde maximale capaciteit van 16Amp.

Een goede stroomvoorziening is van essentieel belang voor iedere vorm van een event, of het nu een feestje in de achtertuin of een groot publieksevent is. Het laatste wat je wilt als organisator is dat de stroom er uit klapt en vervolgens je attracties, horecamaterialen verlichting of verwarming stil vallen.

Heb je wel voldoende vermogen beschikbaar? Weet je het beschikbare voltage in combinatie met de beschikbare stroom of het beschikbare vermogen dan kun je via deze handige tool berekenen wat de capaciteit is.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen