Verlichting op Truss-Staander

Aantal:

145,95

1 dag 

excl. BTW

176,60

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Verlichting op Truss-Staander
>
  • Verlichting op Truss-Staander
<

Omschrijving

Verlichting op Truss-staander

Deze set bestaat uit twee truss-staanders, dit zijn stevige modulaire staanders gemaakt van licht gewicht metaal. Dus kunnen snel en makkelijk op jou evenemt opgezet worden. Op beide staanders zit een LED bar en een LED Moving Heads. De LEDS kunnen ingesteld worden op intensiteit, hoe sterk de verlichting is. En Frequentie, hoe snel/vaak de patroon verwisseld en beweegt. De Laser kan ingesteld worden om naar de muziek te luisteren en met de maat mee te bewegen als waren. Of het kan ingesteld worden om op willekeurige momenten te draaien.

Wilt u veel verlichting en er een stralend feestje van maken dan zit u bij ons aan het goede adres!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen