Verlichting Cilinder Staand / Hangend

Aantal:

12,40

1 dag 

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Verlichting Cilinder Staand / Hangend
>
  • Verlichting Cilinder Staand / Hangend
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 30watt (230V)*

Omschrijving

Verlichting Cilinder Pro Staand / Hangend

Een goed feest duurt tot in de late uurtjes! En als je een feestje geeft dat tot laat in de avond door kan gaan is het wel zo handig dat de gasten elkaar, de dansvloer en al het lekkers nog kunnen zien.

Daarvoor kun je een Cilinder Pro huren die zowel neergezet kan worden als kan hangen. Deze lampen stralen een sterk en koele verlichting uit. Dat betekent dat deze lampen helpen bij activiteiten waar goede verlchting voor nodig is. Achter een barbecue in de late uurtjes of het bedienen van de tap! De lampen hebben elk een interne stopcontact, deze kunt u gebruiken om meerdere van deze lampen aan elkaar te laten verbinden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld 5 lampen over de partytent verspreiden en heeft u maar 1 stopcontact nodig.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen