Trekrodeo Motor Opblaasbaar Occasion

Aantal:

1.249,95

excl. BTW

1.512,44

incl. BTW

Huurmandje
Trekrodeo Motor Opblaasbaar Occasion
>
  • Trekrodeo Motor Opblaasbaar Occasion
  • Trekrodeo Motor Opblaasbaar Occasion
  • Trekrodeo Motor Opblaasbaar Occasion
  • Trekrodeo Motor Opblaasbaar Occasion
<

Omschrijving

Trekrodeo Motor Opblaasbaar Kopen

Vrooom! Blijf jij zitten op ons Moto GP rodeo kussen? Het is de bedoeling dat iemand op de motor blijft zitten terwijl de rest van het team de rijder van zijn racemonster af proberen te sjorren! Het kussen blaast zichzelf op met een bijgeleveerde blower en is dankzij de handmatige uitvoering een stuk makkelijker inzetbaar dan een Rodeo Machine. Ook is dit kussen beter geschikt voor kleinere deelnemers. Dus gas erop en gaan!  

Er is een 1.1Kw blower nodig om dit kussen op te blazen, deze is optioneel bij te bestellen.

Merk: ViPa Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

Extra Productopties

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen