Traktatie: poffertjes met Bediening

Aantal:

272,73

1 dag 

excl. BTW

330,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Traktatie: Poffertjes met Bediening
>
  • Traktatie: Poffertjes met Bediening
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
v.a. 50 porties
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
bakker komt op locatie serveren.
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding inbegrepen

Omschrijving

Traktatie: Poffertjes met Bediening

Niks is zo lekker op een warme dag dan een heerlijk bolletje ijs! Onze vriendelijke ijsboeren komen graag op locatie ijsjes scheppen voor jou en je gasten. Of je nu een sportdag afsluit met een ijsje of je het feest op gang houdt met lekkernij trakteer jezelf, en je gasten op een bolletje ijs!

Dit artikel betreft de eerste 50 bolletjes ijs en het eerste uur voor uitgifte. Ook hebben we de optie voor een lekkere toef slagroom. Wil je meer bolletjes? Of denkt je meer tijd nodig te hebben, dan kunt u deze opties selecteren in het winkelmandje.

Porties Poffertjes per 50 €250 inc.
Extra tijd voor uitgifte per uur € 32,40 inc.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Extra Productopties

229,36

1 dag

excl. BTW

250,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

26,86

1 dag

excl. BTW

32,50

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen