Tafeltennis Beerpong Tafel

Aantal:

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tafeltennis Beerpong Tafel
>
  • Tafeltennis Beerpong Tafel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
250 x 60 x 70 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Hoogte
In hoogte verstelbaar
Gewicht Gewicht
12 kg

Omschrijving

Tafeltennis BeerPong Tafel 

Let op: zonder bekertjes en balletjes!

Iedereen in Nederland kent het spel beerpong wel. Beerpong draait natuurlijk niet alleen om wie het beste kan gooien met de balletjes, het is vooral de kunst om je tegenstander dronken te krijgen. Niet alleen is het leuk om te zien hoe je tegenstanders steeds meer cups moet leegdrinken en de overwinning dichterbij komt, het wordt ook lastiger voor ze om bij jou te scoren.

Hoe werkt beerpong? 

Beerpong speel je met 2 teams van 2 personen. Op tafel worden aan beide uiteinden bekers geplaatst die voor 1/3 gevuld zijn met drank. Voor bierpong vul je ze met bier maar uiteraard kan het spel ook gespeeld worden met limonade of een andere drank naar keuze. Om de beurt proberen de teams een Beer Pong balletje in de cups van de tegenstanders te gooien. Wanneer het balletje in de beker belandt moet deze worden leeggedronken. Het team dat als eerste al zijn bekers heeft leeggedronken heeft verloren.

Let op:

Beerpong is een geweldig leuk spel dat vooral bij studenten populair is. Op veel studentenfeesten wordt het gespeeld en vloeit het bier rijkelijk. Pas wel op met alcohol tijdens het spelen van bierpong. Een potje kun je snel verliezen als je pech hebt. Stop dus op tijd en neem een pauze voor je een nieuw potje speelt. Speel tussendoor bijvoorbeeld een potje oud hollands bierpul schuiven.

Extra Productopties

9,95

1 dag

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen