Tafel Rond 150cm

Aantal:

7,70

1 dag 

excl. BTW

9,32

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tafel Rond 150cm
>
  • Tafel Rond 150cm
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
150 x 150 x 75 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6-8
Transportmaat Transportmaat
150 x 150 x 10 cm

Omschrijving

Tafel Rond  Normaal 150 centimeter

Let op tafel is NIET INKLAPBAAR alleen de poten, je hebt dus een grote laadruimte nodig om dit product op te halen.

Deze ronde tafel kan gebruikt worden voor het uitstallen van een goed gevuld buffet. Ook kun je de tafel uiteraard inzetten als dinertafel. Door de ronde vorm zorgt de tafel voor een intieme setting en kunnen alle gasten elkaar goed zien tijdens jouw bijeenkomst.

Let voor het vervoer op dat het blad en de kolommen wel los vervoerd kunnen worden maar niet opklapbaar zijn. Een bestelbus of aanhanger zijn dus sterk aan te raden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de materialen door Gaaf! te laten vervoeren.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

3,85

1 dag

excl. BTW

4,66

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,70

1 dag

excl. BTW

9,32

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen