Sumo Senior Occasion

Aantal:

349,95

excl. BTW

423,44

incl. BTW

Huurmandje
Sumo Senior Occasion
>
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
  • Sumo Senior Occasion
<

Omschrijving

Sumo Senior Verkoop

Organiseer je een feest vol spellen? Dan hoort er  naast een potje voetbal, tafeltennis of rennen ook een stoeiwedstrijd. Spreekt de boksring je niet echt aan, dan is sumo senior iets voor jou! Hierbij gaan twee personen in een sumo pak en gaan met elkaar stoeien totdat één van de twee haar gewicht verliest. De gene die staat is de winnaar! Een leuke manier om een wedstrijd te stoeien zonder dat er kans is op een blauw oog. 

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

Een beoordeling toevoegen