Sumo Senior

Aantal:

99,95

1 dag 

excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sumo Senior
>
  • Sumo Senior
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
-
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Sumo Senior

Hou jij van Sumo worstelen? Dan is sumo senior iets voor jou! Ga 1 tegen 1 als echte sumoworstelaars staan. Degene die als eerste op de grond ligt heeft verloren. Het is een stuk moeilijker dan je denkt, want je zit in een echt sumopak. Het huren van het sumo senior spel kun je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. Wij verhuren naast de sumo senoir ook de sumo junior voor de kleintjes. Op deze manier kunnen alle leeftijden dit spel spelen! Het leuke aan dit spel is ook dat je elkaar geen blauw oog kunt slaan. Veel succes! 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen