Sumo Junior

Aantal:

99,95

1 dag 

excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sumo Junior
>
  • Sumo Junior
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Sumo Junior

Organiseer je een kinderfeest vol spellen? Dan hoort er  naast een potje voetbal, tafeltennis of rennen ook een stoeiwedstrijd. Spreekt de boksring je niet echt aan, dan is sumo junior iets voor jou! Hierbij gaan twee personen in een sumo pak en gaan met elkaar stoeien totdat één van de twee haar gewicht verliest. De gene die staat is de winnaar! Een leuke manier om een wedstrijd te stoeien zonder dat er kans is op een blauw oog. Het huren van dit sumo spel doe je bij Gaaf! verhuur. Wij verhuren de vetste spellen voor de gaafste feesten om je dag compleet te maken! 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen