Stroom Aggregaat Diesel 20kva

Aantal:

347,93

1 dag 

excl. BTW

421,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Stroom Aggregaat Diesel 20kva
>
  • Stroom Aggregaat Diesel 20kva
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5 x 3,0 x 1,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Stroombehoefte Stroombehoefte
Diesel
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Stroom Aggregaat Diesel 20kva

Ideaal als u een grotere activiteit hebt op locatie waar u geen of onvoldoende stroom heeft. Deze aggregaat is voldoende om in totaal ruim 12 van onze attracties op aan te sluiten (lees 10x blower a 1500watt). Deze wordt geleverd incl krachtstroomkabel van 20m. en een stroomverdeelpaddestoel en een volle tank brandstof.

De aggregaat wordt apart bij u op locatie bezorgd door onze transporteur. Dit is reeds in de prijs inbegrepen.
Let op! bezorgen en ophalen kan respectievelijk een dag eerder en een dag later dan uw evenement plaats vinden, uiteraard altijd in goed overleg.

Een goede stroomvoorziening is van essentieel belang voor iedere vorm van event, of het nu een feestje in de achtertuin of een groot publieksevent is. Het laatste wat je wilt als organisator is dat de stroom er uit klapt en vervolgens je attracties, horecamaterialen verlichting of verwarming stil vallen.

Heb je wel voldoende vermogen beschikbaar? Weet je het beschikbare voltage in combinatie met de beschikbare stroom of het beschikbare vermogen dan kun je via deze handige tool berekenen wat de capaciteit is.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

20,66

1 dag

excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

28,92

1 dag

excl. BTW

34,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen