Stormbaan Piraten Run Occasion

Aantal:
2.999,95

excl. BTW

3.629,94

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Piraten Run-Occasion
>
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
  • Stormbaan Piraten Run-Occasion
<

Omschrijving

Stormbaan Piraten Run Kopen

Aaaarhh! Zet je schrap voordat je deze piratenboot betreedt, want het kan er heftig aan toe gaan. Het is namelijk een boot in de vorm van een stormbaan, dus het wordt geen windstille overtocht zonder golven. De kanonnen aan boord zeggen genoeg: je moet jezelf wapenen tegen de gevaren van de zee, mocht je aan boord durven van deze boot. Dit is natuurlijk allemaal een beetje overdreven, want je kunt ook gewoon lekker vredig rondspringen op dit luchtkussen. Het huren van deze spannende stormbaan piraat doe je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. De Stormbaan Piraat is 17 meter lang en 4 meter breed. Ook is het gemakkelijk op te blazen met twee elektrische ventilatoren. 

Er zijn twee 1.1Kw blowers nodig om dit kussen op te blazen, deze zijn optioneel bij te bestellen.

Merk: ViPa Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen.  

Extra Productopties

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen