Stormbaan Mini Boerderij Occasion

Aantal:
2.499,95

excl. BTW

3.024,94

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Mini Boerderij Occasion
>
  • Stormbaan Mini Boerderij Occasion
  • Stormbaan Mini Boerderij Occasion
  • Stormbaan Mini Boerderij Occasion
<

Omschrijving

Stormbaan Mini Boederij Kopen

Onze mini stormbanen zijn fantastisch! Kleine opstakels gecombineerd met een klim en klauter- glijbaan! Zeer vrolijke thema's en echte blik vangers. Ons Seaworld thema volgt deze trend dan ook in zijn volstrekte aanwezigheid. Met een warme uitstraling is het Boerderij thema heel uitnodigend. Door zijn compacte formaat is deze baan met zijn 9 meter makkelijker te plaatsen dan andere en hou je al snel ruimte over voor andere leuke attracties op uw evenement. 

Er is een 1.5Kw blower nodig om dit kussen op te blazen, deze is optioneel bij te bestellen.

Merk: ViPa Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

Extra Productopties

149,95

excl. BTW

181,44

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen