Stormbaan Kleuter Run Occasion

Aantal:
2.499,95

excl. BTW

3.024,94

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Kleuter Run Occasion
>
  • Stormbaan Kleuter Run Occasion
  • Stormbaan Kleuter Run Occasion
  • Stormbaan Kleuter Run Occasion
  • Stormbaan Kleuter Run Occasion
  • Stormbaan Kleuter Run Occasion
  • Stormbaan Kleuter Run Occasion
<

Omschrijving

Stormbaan Heppie Kopen

Van de heppie worden we altijd vrolijk. Versiert met schattige en blije kids die met z'n allen alvast een feestje aan het vieren zijn! Dus ook zeker zeer geschikt voor verjaardagen en kinder feestjes!

Deze baan was oorsprongkelijk ontworpen voor onze samenwerking met Stichting het Vergeten Kind. Nu word de stormbaan Kleuter Run vooral ingezet als het verjaardags thema stormbaan!

Er zijn twee 1.1Kw blowers nodig om dit kussen op te blazen, deze zijn optioneel bij te bestellen.

Merk: ViPa Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

 

Extra Productopties

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen