Stoelhoes Blauw

3,50

1 dag 

excl. BTW

4,24

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Stoelhoes Blauw
>
  • Stoelhoes Blauw
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Stoelhoes Blauw

LET OP: Dit is een OPTIE voor Stoel Gestoffeerd, deze kan niet los verhuurd worden! 

Als jouw event langer duurt dan een gemiddeld feestje is het tijd om te kijken voor een comfortabelere zitting. Klapstoeltjes zijn natuurlijk superhandig, je klapt ze snel aan de kant of pakt er snel een paar bij. En ze doen hun werk goed, je kan er prima op zitten. Maar er zijn events waar toch wel veel gezeten wordt denk aan een lezing, concert, congres, toespraak of misschien wel lange bruiloft ceremonie. Dan is een gestoffeerde stoel al snel de betere keuze. Deze hebben een veel groter en zachtere zit en rugsteun oppervlakte. De stof geeft ruimte om te ademen wat het langer zitten bevorderd. De stoelen kunnen opgestapeld worden en zullen een passende fit zijn voor jou evenement.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen