Stoel Trendy Wit PVN

Aantal:

3,95

1 dag 

excl. BTW

4,78

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Stoel Trendy Wit PVN
>
  • Stoel Trendy Wit PVN
<

Omschrijving

Stoel Trendy Wit

Als je een feest geeft of een plek op een evenement inneemt is het fijn om ook zitplaatsen aan te bieden. Een feest zoals een bruiloft kan erg lang duren maar ook een verjaardag of barbecue kan tot in de vroege uurtjes doorgaan. Het is dus fijn om zitruimte aan te bieden zodat je gasten kunnen bijkomen en rust kunnen nemen wanneer dit gewenst is.

Onze trendy stoelen zijn echte feest stoelen. Stevige bouw kwaliteit met een ontwerp die balans biedt aan stevigheid en comfort. Dankzij hun vorm zijn ze makkelijk te stapelen en ontzettend licht. Dus geweldig voor feesten waar je van je zit ruimte snel een dansvloer wil maken of andersom! De stoelen zijn gemakkelijk schoon te houden en dus geschikt voor feesten buiten.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen! 

 

Extra Productopties

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

excl. BTW

9,62

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

14,95

excl. BTW

18,09

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen