Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Springkussen Huren? - Springkussen & Luchtkussen Verhuur Rotterdam

Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Ons aanbod

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Beoordeel Gaaf! verhuur op huren.nl

Springkussen huren

 

Wij zijn maatschappelijk partner van:

logo hvk

 Lees ook onze blog over sponsoring!

Springkussen Huren? - Springkussen & Luchtkussen Verhuur Rotterdam

Springkussens

Bent u op zoek naar een leuke manier om de kinderen te vermaken tijdens bijvoorbeeld een feest of evenement? Bij Gaaf! verhuur kunt u springkussens huren in diverse thema’s en formaten. U kunt kiezen uit kleine springkussens die in veel tuinen passen, grote springkussens die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een straatfeest, burendag of open dag, een luchtkussen met een dak er boven of zonder dak. Voor iedere gelegenheid kunt u bij Gaaf! verhuur geschikte luchtkussens huren.

Grote springkussens huren

Bij springkussenverhuur Gaaf! verhuur bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een attractie waar de kinderen heel de dag zoet mee zijn. De grote springkussens kunt u uitstekend inzetten tijdens bijvoorbeeld een open dag of een gezellige burendag. Huur bijvoorbeeld een spannende Jungle Arena of Circus Arena van 8x9 meter, of ga voor de playground XXXL die maar liefst 50x20 meter meet. Deze afmetingen maken het luchtkussen de grootste opblaasbare speelplaats ter wereld!

Kleine springkussens huren

De kleine luchtkussens passen met gemak in de meeste tuinen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zoon of dochter verrassen met een opblaasbaar springkussen tijdens het verjaardagsfeestje. Ook is het leuk om een luchtkussen te huren als u met familie of vrienden gaat barbecueën en er veel kinderen komen. Het kleinste luchtkussen dat wij verhuren, is verkrijgbaar in de afmetingen 3x2,5 meter en verkrijgbaar in verschillende feestelijke prints. In de afmeting 4x3 meter zijn diverse leuke thematische luchtkussens te huren, zoals een piratenspringkussen, een boerderijspringkussen en een circusspringkussen.

Thematische springkussens; springkastelen en waterspringkussens

Met een ruime keuze in thematische springkussens vindt u altijd een geschikt luchtkussen dat precies aansluit bij het thema van uw georganiseerde verjaardagsfeestje. Kies bijvoorbeeld voor een van de stoere springkastelen of ga voor de ijsprinsessen uitvoering. De waterspringkussens zijn heerlijk verkoelend tijdens een warme dag. Met een beetje water creëert u in een handomdraai een spetterende attractie die alle kinderen wel willen uitproberen.

Een luchtkussen huren? Neem contact op!

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Als u nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@gaafverhuur.nl ?subject=Meer%20informatie%20springkussenverhuur">mail of telefoon (010-303 29 91). Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u het luchtkussen dat u wilt huren aanklikken en het artikel in uw winkelmand plaatsen. Hierbij kunt u aangeven of u begeleiding wilt tijdens de op- en afbouw. De prijzen zijn gebaseerd op een huurtermijn van één dag en exclusief BTW. Wilt u meerdere dagen gebruikmaken van het springkussenverhuur? Dan krijgt u korting! De tweede dag krijgt u 25% korting op het huurbedrag en vanaf de derde dag zelfs 50%.

U kunt bij ons ook terecht voor andere leuke attracties voor uw evenement. Zo kunt u sport & spelmateriaal huren, stormbanen huren en eventmateriaal en partymateriaal huren.

Springkussen huren? Goed idee! Bij Gaaf! verhuur vind je de leukste springkussens waar kinderen de hele dag plezier mee beleven! ✅ Met een 9,2 beoordeeld ✅

Partners