Springkussen Sneeuwpop

Aantal:

82,64

1 dag 

excl. BTW

99,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Sneeuwpop
>
  • Springkussen Sneeuwpop
  • Springkussen Sneeuwpop
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 4,0 x 7,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
70 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

 Springkussen Sneeuwpop

Organiseer jij een sneeuwpop feest in de winter of wil jij een vet sneeuwpop springkussen met een winterthema in de zomer? Alles kan met deze springkussen! Het huren van de leukste springkussens met thema doe je natuurlijk voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. Wij verhuren springkussens, luchtkussens en de vetste stormbanen van goede kwaliteit. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

69,95

excl. BTW

84,64

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen