Springkussens met Glijbaan

De springkussens met glijbaan van Gaaf! verhuur zijn geschikt voor jong en oud! Deze zijn overdekt dus een beetje neerslag kan geen kwaad bij deze springkussens je blijft namelijk lekker droog. We hebben de springkussens met glijbaan in verschillende formaten, kleuren en thema's. Pas als je de glijbaan afroetst verlaat je deze droge wondere wereld.

Voor elk feest of evenement hebben wij een geschikt springkussen met glijbaan. Springkussens zorgen voor succes op elke gelegenheid. Om de veiligheid van de kinderen te waarborgen bieden wij bij Gaaf! verhuur alles de best kwalitatieve en gecertificeerde springkussens aan.

Springkussen Kleuren met Glijbaan
Afmetingen DxBxH
6,0 x 4,0 x 4,0 m
Aantal gebruikers
6
1 dag
78,51
excl. BTW
1 dag
95,00
incl. BTW
Springkussen Prinses met Glijbaan
Afmetingen DxBxH
6,0 x 4,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
10
1 dag
78,51
excl. BTW
1 dag
95,00
incl. BTW

Springkussens met glijbaan

Niets is leuker dan een springkussen… met glijbaan! Kinderfeestjes en activiteiten zijn niet compleet zonder een springkussen met glijbaan. Bij Gaaf! verhuur kun je daarom allerlei soorten toffe springkussens met glijbaan huren. Bijvoorbeeld thematische springkussens met glijbaan of nog meer gave extra’s.

Vrolijke en veilige springkussens met glijbaan

Wat maakt een kinderfeestje helemaal af? Een toffe attractie huren! Verras je kind en zijn of haar vriendjes door een fantastisch springkussen met glijbaan te huren. Dit kan voor één of meerdere dagen. Voor een verjaardagsfeestje kun je dus voor een middag een springkussen met glijbaan huren zodat de kids de dag van hun leven beleven. Organiseer je een zomerkamp of evenement? Dan kun je ook voor meerdere dagen achtereen een springkussen met glijbaan huren. De luchtkussens met glijbaan in het assortiment zijn allemaal kleurrijk en veilig voor gebruik door kinderen. Natuurlijk dient er altijd een volwassene aanwezig te zijn om een oogje in het zeil te houden.

Thematische springkussens met glijbaan

Het assortiment te huren springkussens met glijbaan bestaat uit allerlei soorten te huren spring- en speelkussens. Voor de jongens is een springkussen auto’s met glijbaan helemaal het einde, voor meiden is een springkussen prinses met glijbaan weer helemaal tof. Zijn er zowel jongens als meisjes aanwezig? Dan zijn er veel neutrale opties. Wat dacht je van een springkussen oceaan met glijbaan of een springkussen mini boerderij met glijbaan? Er zijn zoveel thematische luchtkussens met glijbaan dat er zeker een opblaaskussen bij zit dat past bij het thema van de dag.

Springkussens met glijbaan en gave extra’s

Naast thematische luchtkussens kun je bij Gaaf! verhuur ook een springkussen met glijbaan huren dat nóg meer leuke extra’s heeft. Bijvoorbeeld een springkussen iglo dat zich van binnen transformeert tot een heuse kinderdisco! Of een springkussen met glijbaan dat eindigt in een ballenbak. Voor de zomerse dagen kies je wellicht liever voor een springkussen met glijbaan met waterbadje, zodat de kinderen tijdens het spelen opgefrist worden. Onze springkussens met glijbaan hebben al vele kinderfeestjes tot een denderend succes gemaakt.

Springkussen met glijbaan huren

De kinderen dansen, hoppen en springen in de weer met een springkussen met glijbaan. Bij Gaaf! verhuur heb je ruime keuze uit te huren luchtkussens met glijbaan. De te huren luchtkussens met glijbaan worden standaard geleverd met een elektrische blower. Deze moet tijdens gebruik aan blijven staan en heeft een stroomaansluiting van 230V nodig. Wij adviseren om een luchtkussen met glijbaan op een zachte of in ieder geval valdempende ondergrond te plaatsen. Wil je een luchtkussen met glijbaan huren en heb je een stroomhaspel nodig? Deze kun je bijboeken.

Voor vragen over te huren luchtkussens met glijbaan neem je contact op met ons gave team.