Sportsjumper

Aantal:

449,95

1 dag 

excl. BTW

544,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sportsjumper
>
  • Sportsjumper
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
15,0 x 10,0 x 4,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4-8
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
2x rollen á 3m²
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
500kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Sportsjumper

De sportsjumper is een opblaasbaar speelveld waarop je verschillende sporten kunt beoefenen. De sporten kun je in teams spelen en zijn door iedereen uit te voeren, onder de mogelijkheden vallen: tennissen, volleybal, voetvolley, zitvolleybal, badminton. Super leuk om dit te doen met je vrienden of familie. Er zijn twee teams die het tegen elkaar opnemen, elk team probeert zoveel mogelijk punten bij het andere team te scoren. Welk team uiteindelijk de meeste punten scoort heeft gewonnen!

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

79,95

excl. BTW

96,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

1 dag

excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Een beoordeling toevoegen