Spellenpakket Oud Hollands

Aantal:

140,65

van 

excl. BTW

119,95

1 dag 

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Spellenpakket Oud Hollands discountoverlay
>
  • Spellenpakket Oud Hollands
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Spellenpakket Oud Hollands

Een prachtig, origineel oud hollands pakket met zeven spellen waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken.

Inbegrepen:

  • 1x Oud Hollands Hoedje Wip
  • 1x Oud Hollands Hoefijzers Werpen 
  • 1x Oud Hollands Knikkerlabyrinth
  • 1x Oud Hollands Rolkegelen
  • 1x Oud Hollands Topbal
  • 1x Oud Hollands Stokken Vangen
  • 1x Oud Hollands Rolsjoelbaan

Oud hollands hoedje wip: Het plankje functioneert als wip en via deze moet de speler proberen de shuttle in een hole te slaan.

Oud hollands hoefijzers werpen: Het is de bedoeling dat je de hoefijzers om de paal probeert te gooien. Daag jezelf uit door verder weg te staan van de bak.

Oud hollands knikkerlabyrinth: De bedoeling van dit spel is om je skills te testen en ervoor te zorgen dat de knikker door het labyrinth gaat. 

Oud hollands rolkegelen: Het concept is precies hetzelfde als bij klassiek bowlen waarbij je zoveel mogelijk kegels dient om te gooien om punten te behalen maar dan in een ouder jasje dan je tegenwoordig op de bowlingbaan ziet. Met de schans bepaal je de richting om vervolgens de bal naar de kegels toe te sturen.

Oud hollands topbal: De bedoeling hiervan is dan ook om een balletje naar boven te rollen en hierbij te hopen dat deze blijft hangen in een van de gaten. De gaten hebben ieder een ander puntenaantal dus mik goed om als winnaar gekozen te kunnen worden.

Oud hollands stokken vangen: Je moet proberen zoveel mogelijk stokken te vangen. Dit word je echter niet makkelijk gemaakt. Met een toekijkend publiek, de bijkomende zenuwen en het onverwachte vallen van de stokken is het een hele uitdaging. De stokken vallen per stuk, je weet alleen niet welke er gaat vallen en wanneer deze valt.

Oud hollands rolsjoelbaan: Het doel van het spel is de schijven schuivend door de poorten te werpen. Als alle stenen zijn geworpen, worden de stenen die niet in een poort zitten weer teruggehaald. Deze zijn dan voor de tweede en derde beurt.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

59,95

excl. BTW

72,54

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen