Speelkussen Pirateneiland 4x4

Aantal:

69,95

1 dag 

excl. BTW

84,64

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Speelkussen Pirateneiland
>
  • Speelkussen Pirateneiland
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,30m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1,0 x 1,2 m

Omschrijving

Speelkussen Piraten Eiland

Ben jij een stoere piraat en wil je een spannend avontuurt beleven samen met Piet Piraat? Dan is dit nu je kans! Ren en spring in het rond op dit mooie piraten eiland! … Het springkussen is bedoelt voor 4-6 personen (Afhankelijk van de leeftijd). Klein van stuk dus past in bijna iedere tuin.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie. 

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

1 dag

excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,95

1 dag

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen