Sparta Hexagon Pannaboarding

Aantal:

103,30

1 dag 

excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sparta Hexagon Pannaboarding
>
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
  • Sparta Hexagon Pannaboarding
<

Omschrijving

Sparta Zeshoekige pannaboarding

Ben jij een echte pannakoning? Laat dat nu zien met deze Pannaboarding.  Verneder je vrienden of tegenstanders nu tegenover een nog groter publiek door de bal door hun benen te tikken. Perfect voor feesten of evenementen te huren bij Gaaf! verhuur. Voetballiefhebbers kunnen zich hier urenlang mee vermaken. De kooi beschikt over 2 grote goals. De Sparta pannaboarding is eenvoudig op te blazen met de bijgeleverde elektrische ventilator. Overigens is de mogelijkheid er ook om het door ons te laten opzetten en afbreken tegen een kleine vergoeding. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 
Een beoordeling toevoegen