Sneeuwmachine Midi incl 5l vloeistof

Aantal:

61,98

1 dag 

excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sneeuwmachine Midi incl 5L vloeistof
>
  • Sneeuwmachine Midi incl 5L vloeistof
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transport advies
Lege personenwagen
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Winter Sneeuwmachine midi

Maak je feest compleet met een winterse sneeuwmachine. Als je een feest geeft met een winters thema dan hoort hier eigenlijk ook sneeuw bij, best koud en ook niet altijd gegarandeerd. Daar hebben wij de oplossing voor....huur een winterse sneeuwmachine! Hiermee zorg je pas echt voor de winterse look en creeer je sneeuw op elk feest of evenement.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

29,95

excl. BTW

36,24

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen