Sneeuwmachine Maxi incl 20l vloeistof

Aantal:

144,63

1 dag 

excl. BTW

175,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sneeuwmachine Maxi incl 20l vloeistof
>
  • Sneeuwmachine Maxi incl 20l vloeistof
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)

Omschrijving

Winter Sneeuwmachine Maxi

Als je een groot feest geeft met een winterse thema dan moet je dat natuurlijk uit kunnen stralen. En wat straalt nu meer winter uit, dan sneeuw! Dansen in de sneeuw, waarbij de verlichting elke vlok laat stralen. Of wat dacht u van een hapje eten gezellig warm naast een heater met de sneeuw die om je heen dwarrelt.

Onze grote sneeuwmachine is geschikt voor buitenruimtes maar kan ook in grotere binnenruimtes. Met bijgevoegde
vloeistof zet je het al snel aan het sneeuwen. Sneeuwmachines maken effect-sneeuw, dit is een vloeistof die zich bij
het verspreiden omzet naar vlokjes die zich gedragen als sneeuw.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen