Skytube Wit

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Skytube Wit 6m
>
  • Skytube Wit 6m
<

Producten in pakket

1x
Skytube Blower Skytube Blower
1x
Skytube Wit Skytube Wit

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 6,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Skytube Wit

Organiseer je een white party en moet iedereen in het wit komen? Dan heb je vast nagedacht over het uiterlijk op de dansvloer. Maar ook de binnenkomst hoort natuurlijk mooi in het thema te zijn. Om de gasten gelijk te laten zien waar de ingang is past hier een mooie skytube wit bij! De skytube wit trekt gelijk de aandacht van de gasten. Het huren van een skytube doe je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. We verhuren een groot assortiment aan skytubes die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Naast skytubes verhuren we ook nog opblaasbare figuren speciaal voor als je een jubileum viert. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

10,33

1 dag

excl. BTW

12,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen