Skydancer Kerstman

Aantal:

119,95

1 dag 

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Skydancer Kerstman
>
  • Skydancer Kerstman
<

Producten in pakket

1x
Skytube Blower Skytube Blower
1x
Skydancer Kerstman Skydancer Kerstman

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 3,0 x 12,0 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)

Omschrijving

Skydancer Kerstman 

Door de lucht die in de kerstman geblazen word onstaan er bepaalde bewegingen. Erg leuk om te zien! Het lijkt hierdoor net alsof de kerstman niet kan stoppen met dansen.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen