Sjoelbak Onderstel

9,95

1 dag 

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Sjoelbak Onderstel
>
  • Sjoelbak Onderstel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5 x 0,5 x 1,0
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Transportmaat Transportmaat
120x44x10cm
Lengte
120
Breedte
44
Hoogte
78
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Sjoelbak Onderstel

Bij een echt goed feest kan een Sjoelbak natuurlijk niet ontbreken! Het zorgt voor de leukste gezelligheid en te gekke wedstrijden tegen je vrienden of collega’s. Heb je geen sjoelbak in huis? Geen probleem bij Gaaf! verhuur kun je altijd een sjoelbak huren voor jouw gelegenheid. Sjoelen vraagt om extra concentratie om te kunnen winnen. Je moet dus heel goed mikken en genoeg vaart maken zodat die in de gaten terecht komt. heb jij een goede coördinatie dan is dit spel precies wat jij zoekt, succes!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen