Scorebord

Aantal:

9,95

1 dag 

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Scorebord
>
  • Scorebord
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
-
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
-
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Scorebord

Een scorebord is bij vrijwel alle sporten en spellen nodig om de score van jou en je tegenstanders bij te kunnen houden. Het scorebord is eenvoudig te gebruiken en makkelijk mee te nemen van spel naar spel. Het geeft duidelijk aan wat de tussenstand is en zo weten beide teams ook of ze nog harder hun best moeten doen of dat ze mooi aan de leiding staan. Super handig dus als je bijvoorbeeld een sportdag hebt! Je hoeft alleen maar naar het scorebord te kijken hoeveel het staat en misschien sta jij wel voor. Zo niet dan moet je nog even hard doorgaan!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen