Rubber Kabelmat

Aantal:

9,95

1 dag 

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Rubber Kabelmat
>
  • Rubber Kabelmat
<

Omschrijving

Rubber Kabelmat 5m 

Dit product is niet voor losse verhuur.

Rubber kabelmat wordt doorgaans gebruikt voor het afdekken van bekabeling op bijvoorbeeld jouw evenement. Als er op jouw evenement kabels liggen kan dat een vervelend obstakel zijn voor de bezoekers. Kabels kunnen opkrullen waardoor de kans aanwezig is dat er mensen overheen struikelen. De oplossing hiervoor is het huren van onze Rubber Kabelmat. Hierdoor is de kans op struikelen een stuk kleiner, en blijven de kabels door het gewicht van de rubber kabelmat vlak op de grond liggen. Zowel de boven als onderzijde zijn zo gemaakt dat de mat goed blijft liggen en dat mensen er niet over uit zullen glijden. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen via whatsapp, mail of telefonisch, Gaaf! staat voor u klaar. 

Een beoordeling toevoegen