Rose Wijn Ribeaupierre Rosé bag in box 3 liter

Aantal:
1 dag 17,95

excl. BTW

1 dag 21,72

incl. BTW

Huurmandje
Rose Wijn Ribeaupierre Rosé bag in box 3 liter
>
  • Rose Wijn Ribeaupierre Rosé bag in box 3 liter
<

Omschrijving

Rose Wijn Ribeaupierre Rosé bag in box 3 liter

In de geur hinten van aardbei en kruiden. De smaak is soepel en rond met frisse tonen van rood fruit en met een zachte afdronk. Te serveren bij salades met bijvoorbeeld appel en kip, of bij een barbecue met vis en gamba's.

Gaaf! verhuur faciliteert evenementen graag van A tot Z in overleg met de klant! Zo leveren wij met onze geselecteerde partners dan ook divers horecamateriaal en diverse Food & Non Food producten welke als koopproduct worden aangeboden. Te denken valt hierbij aan diverse dranken en overige horecatieve invullingen. Op onze site vind je dan ook diverse grootverpakkingen maar ook voor de kleine (verjaardags) feestjes en evenementen kunnen wij deze producten in kleinere aantallen leveren met onze geselecteerde partners. 

Deze producten dienen minimaal 14 dagen voorafgaand aan het evenement bij ons te worden besteld ivm tijdige levering en eventuele koeling op locatie. Daarbij kunnen deze producten helaas niet worden teruggenomen bij afloop van het evenement. Eventueel statiegeld op producten zal worden toegevoegd op de offerte nadat wij de bestelling hebben mogen ontvangen via ons winkelmandje en na afloop van uw evenement zal dit bij terugname van eventuele fust worden verrekend middels een creditnota. 

Wanneer je nog extra informatie wilt over de levering van onze Food en Non Food Koopproducten kan je hiervoor een email zenden aan ons welke wij in de regel binnen 24uur proberen te beantwoorden. Uiteraard denken wij graag met je mee over de juiste hoeveelheiden en aan te bieden assortiment op locatie! 

Een beoordeling toevoegen