Gezelschapsspel Rad van Avontuur

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Rad van Avontuur
>
  • Gezelschapsspel Rad van Avontuur
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Lengte
1m
Breedte
1m
Hoogte
2,5m
Gewicht Gewicht
10 kg
Transportmaat Transportmaat
1m x 1m x 2,5m
Transport advies
Lege personenauto
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
1 min
Op- en afbouw aantal personen
2

Omschrijving

Rad van Avontuur 

Het Rad van avontuur is leuk voor jong en oud. Dit 2 meter hoge rad maakt door middel van draaien het winnende nummer bekend. Om het spel extra leuk te maken kan je ook 100 uitdagingen bedenken, degene die draait moet het nummer van de uitdaging waarop het rad stilstaat vervolgens uitvoeren. Een leuk spel voor tijdens een kamp of als ‘prijzen-rad’. Het huren van een Rad van avontuur kun je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. Naast het Rad van avontuur kun je ook verschillende spellen bij ons huren die je uitkunt voeren als iemand aan het rad heeft gedraaid en het nummer van het spel heeft gedraaid. Gaaf! verhuur verhuurt een groot assortiment aan Oud Hollandse spellen voor de leukste spellenmiddag!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen