Pony & Paardrijden op Locatie

Aantal:

599,95

1 dag 

excl. BTW

725,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Pony & Paardrijden op Locatie
>
  • Pony & Paardrijden op Locatie
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50

Omschrijving

Pony & Paardrijden op locatie

Pony & Paardrijden op Locatie per 4 uur.

Heb jij altijd al eens willen paardrijden? Bij Gaaf! verhuur kan dat! Wacht niet langer en huur het bij ons! Ook bij evenementen en festivals zie je dergelijke vormen van vermaak steeds meer tot de standaard behoren.

Speciaal daarvoor hebben wij dan ook een gevarieerd aanbod van optredens welke in combinatie met ons overige aanbod kan worden inzet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ballonnenclown of een schminker als extra activiteit, wij hebben ervaren artiesten die jouw feest net dat beetje extra's geven tot een dag om nooit te vergeten.

Uiteraard kunnen onze artiesten ook veel voor jouw themafeest betekenen! Zo kan de Paashaas verse eitjes uitdelen op locatie, de kerstman samen met Jozef en Maria je kerstactiviteit voorzien van net dat beetje extra en uiteraard kunnen wij ook volledige producties verzoeken rondom Sinterklaas en zijn Pieten! En als het dan nog niet genoeg zou zijn, ook overige animatoren zoals diverse prinsessenoptredens en bekende characters uit films en serieus kunnen wij op verzoek een bezoek laten brengen!

Neem direct contact op om de vele mogelijkheden te bespreken of speciale verzoeken tot animatie door te nemen! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen