Poffertjesplaat Elektrisch

Aantal:

49,50

1 dag 

excl. BTW

59,90

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Poffertjesplaat Elektrisch
>
  • Poffertjesplaat Elektrisch
<

Omschrijving

Poffertjesplaat Elektrisch

Onze elektrsiche poffertjes plaat heeft ruimte voor 50 poffertjes en heeft twee zones. Links of rechts kan dus uitgezet worden of op een andere temperatuur als je met verschillende beslagen werkt.

Let op: Houd rekening met een maximale stroombehoefte van 3400watt, wij raden dus ook aan deze plaat op een aparte groep te gebruiken.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen