Podiumdelen

Aantal:

8,95

1 dag 

excl. BTW

10,83

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Podiumdelen
>
  • Podiumdelen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
150 x 75 x 20 cm
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Hoogte
20, 40, 60 of 80 cm mogelijk
Gewicht Gewicht
16kg per stuk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Podiumdelen

Het op- en afbouwen van een podium is een tijdrovende en vooral zware klus. Maar dat is nu verleden tijd. Want door de slimme constructie en het gebruik van vlas hebben wij podiumdelen weten te ontwerpen die licht en toch oersterk zijn. En superhandig in gebruik.

De gepatenteerde sandwichconstructie die onze tafels zo sterk en licht maakt vormt de basis voor het ontwerp van onze podiumdelen. Zo ontstaat een podium wat oersterk is maar toch licht blijft: 1 podiumdeel weegt slechts 16kg. De speciaal ontwikkelde inklapbare poten van aluminium dragen daar aan bij. De finish van het podium is een toplaag die een bijzonder stroef, slijtvast en vuilafstotend karakter heeft.

Onze podiumdelen hebben een vaste afmeting van 75 x 150 cm. Door de ingenieuze manier waarop de delen aan elkaar bevestigd worden is het mogelijk om een podium in vrijwel elke afmeting en vrijwel elke vorm te maken. Dit geeft maximale vrijheid om een podium te maken voor elke gelegenheid. Maar ook voor elke ruimte.

Voor de podiumdelen hebben we een speciaal onderstel ontwikkeld in de vorm van uitklapbare poten. Het voordeel daarvan is dat het podium zonder gereedschap kan worden opgebouwd. En dat er geen losse onderdelen zijn. Na het inklappen verdwijnen de poten in de uitsparingen in de sandwichconstructie. En zo blijft er een volledig vlak en stapelbaar podiumdeel over. De perfecte manier om ruimte te besparen.

Een beoordeling toevoegen