Partytent PVC 4x4m

Aantal:

74,38

1 dag 

excl. BTW

90,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent PVC 4x4m
>
  • Partytent PVC 4x4m
<

Omschrijving

Partytent Deluxe 4x4

Organiseer je een braderie, buurtbarbecue of gewoon een feestje in de tuin? Een Partytent komt hierbij altijd van pas, want het weer in Nederland is natuurlijk nooit te voorspellen. Deze vierkante tent is zowel 4 meter in de lengte als in de breedte, en je kunt er ongeveer 25 personen in kwijt. Tevens passen er in deze ruimte 3 statafels, die wij uiteraard ook voor je beschikbaar hebben. Veel plezier! Als je vragen hebt over één van onze spellen, luchtkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen