Pagodetent Wit PVC 5x5m

Aantal:

537,19

1 dag 

excl. BTW

650,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Pagodetent Wit PVC 5x5m
>
  • Pagodetent Wit PVC 5x5m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
+/- 40
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht.

Omschrijving

Pagodetent Wit PVC 5x5m

Deze 25m² grote pagodetent heeft een luxe uitstraling en is te huur in een neutrale kleur. Het thema van een evenement of specifiek feest kan zo goed doorgevoerd worden door het decoreren van de tent. De pagodetent is leverbaar met wanden die de tent compleet kunnen af sluiten. Twee zijpanelen hebben telkens 2 grote ramen die veel licht doorlaten en twee zijstukken zijn blind (geen ramen). De tent wordt standaard voor u op- en afgebouwd.

Voor dit product geld een hoger vervoerstarief, er wordt een toeslag van € 50,00 gerekend. Deze toeslag is reeds in de productprijs verwerkt Zoekt u nog een vloer? Zet dit dan in de opmerkingen. De kosten voor een vloer, inclusief opbouw is € 144.95 voor 25m² tentvloer.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen