Paashaas voor Diverse Optredens

Aantal:

99,95

1 dag 

excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Paashaas voor Diverse Optredens
>
  • Paashaas voor Diverse Optredens
<

Omschrijving

Paashaas voor Diverse Optredens

Paashaas voor Diverse Optredens genoemde prijs is per uur

Optredens van bekende animatiefiguren is een trend welke de laatste jaren steeds meer terugkomt bij diverse kinderfeestjes en activiteiten. En ook bij evenementen en festivals zie je dergelijke vormen van vermaak steeds meer tot de standaard behoren.

Speciaal daarvoor hebben wij dan ook een gevarieerd aanbod van optredens welke in combinatie met ons overige aanbod kan worden inzet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ballonnenclown of een schminker als extra activiteit, wij hebben ervaren artiesten die jouw feest net dat beetje extra's geven tot een dag om nooit te vergeten.

Uiteraard kunnen onze artiesten ook veel voor jouw themafeest betekenen! Zo kan de Paashaas verse eitjes uitdelen op locatie, de kerstman samen met Jozef en Maria je kerstactiviteit voorzien van net dat beetje extra en uiteraard kunnen wij ook volledige producties verzoeken rondom Sinterklaas en zijn Pieten! En als het dan nog niet genoeg zou zijn, ook overige animatoren zoals diverse prinsessenoptredens en bekende characters uit films en serieus kunnen wij op verzoek een bezoek laten brengen!

Neem direct contact op om de vele mogelijkheden te bespreken of speciale verzoeken tot animatie door te nemen! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen