Overdekt Podium Medium

Aantal:

1.033,06

1 dag 

excl. BTW

1.250,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Overdekt Podium Medium
>
  • Overdekt Podium Medium
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 5,0 x 5,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
35
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Dit product dient met op- en afbouw geboekt te worden.
Transportmaat Transportmaat
Dit product dient met transport geboekt te worden.
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Gewicht Gewicht
2500kg

Omschrijving

Overdekt Podium Medium

Podium wordt geleverd inclusief twee uitschuifbare trappen, en is rondom zwart afgerokt.

Een podium binnen twintig minuten gebruiksklaar?
Zonder getimmer, zonder lawaai? Wij komen het podium voor u op- en afbouwen. Alles waar u voor hoeft te zorgen is een goed toegankelijk terrein en een goede 230v stroomaansluiting.

Het opblaasbare podium wordt onder hoge druk opgeblazen en vervolgens op een veilige wijze gesloten. Deze methode maakt de constructie stil, sterk en stabiel. Er is geen constante blower, zoals je die bij luchtkussens aantreft.Via Gaaf! verhuur beschikt u direct over een uniek opblaasbaar podium. Voor concerten, grote en kleine festivals, roadshows, maar ook voor lokale evenementen. En niet te vergeten: zeer geschikt voor product- en bedrijfspromotie.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen