Outdoor Lasergame

Aantal:

743,80

1 dag 

excl. BTW

900,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
>
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
14
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100 watt
Leeftijd Leeftijd
vanaf 6 jaar

Omschrijving

Lasergame

Heb je altijd al de Compeititie, spanning en lol naar een evenement willen brengen? 

Dit kan nu met onze Lasergame! 

Speel nu buiten in het licht of in het donker met je vrienden een potje lasergamen. 

Compleet geleverd met 14 pistolen, obstackels, lasergame computer. 

Toch liever een andere attractie dan lasergame? 

Neem dan een kijkje bij onze andere attracties of onze stormbanen.

 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Een beoordeling toevoegen