Oud Hollands Topbal

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Topbal
>
  • Oud Hollands Topbal
  • Oud Hollands Topbal
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Oud Hollands Topbal 

Topbal, de naam zegt het al. De bal moet naar de top om punten te kunnen verdienen. De bedoeling hiervan is dan ook om een balletje naar boven te rollen en hierbij te hopen dat deze blijft hangen in een van de gaten. De gaten hebben ieder een ander puntenaantal dus mik goed om als winnaar gekozen te kunnen worden. Dit spel kun je voor een scherpe prijs huren bij Gaaf! verhuur. Naast dit oud Hollands spel hebben we een groot assortiment aan alleemaal verschillende oude spellen die geschikt zijn als je een spellenparcours organiseerd met je vrienden, familie of collega’s.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen