Oud Hollands Spiraalspel

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Spiraalspel
>
  • Oud Hollands Spiraalspel
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Spiraalspel

Denk jij dat je behendig genoeg bent om dit spel aan te kunnen? Huur dan dit oud hollandse spiraalspel bij Gaaf! verhuur en show je skills aan vrienden en familie. De bedoeling van het spel is om de ring aan de andere kant van de spiraal te krijgen. Echter, zit er wel een addertje onder het gras...namelijk dat er een geluid afgaat als je de spiraal raakt, als je dit hoort ben je helaas af en kan je weer van voor af aan beginnen. Wie van de groep kan dit het snelst zonder de spiraal te raken? 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen