Oud Hollands Rolkegelen

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Rolkegelen
>
  • Oud Hollands Rolkegelen
  • Oud Hollands Rolkegelen
  • Oud Hollands Rolkegelen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Rolkegelen

Ga je vaak bowlen met familie en vrienden? Maar ben je eigenlijk op zoek naar iets dat erop lijkt maar toch weer een ander concept heeft? Huur dan het oud Hollands Rolkegelen bij Gaaf! verhuur. Het concept is precies hetzelfde als bij klassiek bowlen waarbij je zoveel mogelijk kegels dient om te gooien om punten te behalen maar dan in een ouder jasje dan je tegenwoordig op de bowlingbaan ziet. Met de schans bepaal je de richting om vervolgens de bal naar de kegels toe te sturen.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen