Oud Hollands Knikkerlabyrinth

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Knikkerlabyrinth
>
  • Oud Hollands Knikkerlabyrinth
  • Oud Hollands Knikkerlabyrinth
  • Oud Hollands Knikkerlabyrinth
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Knikkerlabyrinth 

Organiseer je een familiedag met kinderen of een oud Hollands spelletjes feest. Huur het oud Hollands Knikkerlabyrinth voor veel vermaak. Test je skills en zorg ervoor dat de knikker door het labyrinth gaat. Heb jij het in je? Wil je er een competitie aan verbinden? Houdt dan een wedstrijd op tijd. Degene die dit het snelst voor elkaar krijgt heeft gewonnen. Het leuke aan dit spel is dat het geschikt is voor jong en oud. Ideaal dus voor een echte familiedag voor spelletjes. Bekijk naast dit spel het gehele assortiment oud Hollandse spellen om je dag helemaal compleet te maken. We verhuren het voor de scherpste prijzen bij jou op locatie.  

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen