Oud Hollands Klompenspel

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Klompenspel
>
  • Oud Hollands Klompenspel
  • Oud Hollands Klompenspel
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Klompenspel 

Organiseer je een dag waarbij je teruggaat naar de tijd waarbij men klompen droegen? Maak je dag dan compleet met het huren van verschillende oud Hollandse spellen. Daar hoort het klompenspel natuurlijk ook bij. De bedoeling van dit spel is om de zakjes in de klompen te mikken. Het is nog best lastig om het zakje in de klomp te laten zitten zonder dat het er binnen een mum van tijd weer uitvalt. Daag jezelf uit en vergroot de afstand tussen jou en het bord om het mikken moeilijker te maken. 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen