Oud Hollands Ijspegels Vangen

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Ijspegels Vangen
>
  • Oud Hollands Ijspegels Vangen
<

Producten in pakket

1x
Ijspegels en thema opzetstuk tbv vangspel Ijspegels en thema opzetstuk tbv vangspel
1x

Omschrijving

Oud Hollands Ijspegel Vangen

Bij het spel de ijspegel vangen is het de bedoeling dat 1 persoon bij de achterste paal gaat staan om de touwen, die daar hangen, te bedienen, en laat zo één voor één een ijspegel vallen die de andere persoon moet proberen te vangen voordat de ijspegel de grond raakt. Het vallen van de ijspegels is niet te beïnvloeden omdat je niet weet welke ijspegel er valt. Veel succes!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen