Oud Hollands Hoefijzers Werpen

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Hoefijzers Werpen
>
  • Oud Hollands Hoefijzers Werpen
  • Oud Hollands Hoefijzers Werpen
  • Oud Hollands Hoefijzers Werpen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Hoefijzers Werpen

Op zoek naar het huren van een oud Hollands spel voor op een sportdag? Met Hoefijzers werpen wordt het concentratie vermogen, kracht, werpsnelheid en richtingsgevoel getest. De set oud Hollandse Hoefijzers worden geleverd met een paal, bak en hoefijzers.

Het is de bedoeling dat je de hoefijzers om de paal probeert te gooien. Daag jezelf uit door verder weg te staan van de bak. Naast hoefijzers werpen zijn er meerdere spellen die je kunt huren voor een leuk en creatief spellenparcours. Heb je hulp nodig bij het zoeken van de juiste spellen? 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen